KSV Oostkamp speelt barrage

Canoot scoorde twee keer voor Oostkamp. © (Foto VDB)
Redactie KW

De teerlingen zijn geworpen voor de West-Vlaamse ploegen in de derde amateurklasse. Torhout KM wint tegen KVV Zelzate en redt zich. Eendracht Wervik verliest tegen Svelta Melsele en degradeert. KSV Oostkamp deelt de punten met SK Pepingen-Halle en maakt zich op voor de barragematchen.

Tegen een zeer sterk bezoekend geheel kwamen de jongens van de Valkaart met 2-0 voor na treffers van Phil Canoot. Bezoeker Oumar Diakhite stond in voor d e 2-2 na een half uur. Op slag van rust scoorde gastkapitein Thomas Bourgeois in eigen netten. Laatstgenoemde trof in het vierde kwartier wel raak langs de juiste kant. Oostkamp diende nog druk te ondergaan maar hield stand. Op de bank zat sportief verantwoordelijke Hans Mulier als T1 vermits Dieter Lauwers onmogelijk aan werkomstandigheden onderuit kon. De hoofdcoach ad interim loofde de sterkte van de bezoekers maar bleef niet blind voor de tegengoals, die te gemakkelijk werden weggegeven.

KSV Oostkamp: Schelstraete, Buysse, Bonny (89′ Ly), Timmerman, Decloedt, Vanneste, Canoot (89′ De Vlieger), Blieck, Vermaut (75′ Bekaert), Himpe, Lannoo.

Doelpunten: 12′ Canoot 1-0, 16′ Canoot 2-0, 21′ Diakhite 2-1, 31′ Diakhite 2-2, 40′ Bourgeois (own) 3-2, 54′ Bourgeois 3-3.

(JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.