KSV Diksmuide kondigt eerste drie nieuwkomers aan

Jordin Decorte© MG
Jordin Decorte© MG
Redactie KW

Nadat eersteprovincialer KSV Diksmuide eind vorige week Allan Deschodt terug haalde als T1, kondigde het zondag de eerste versterkingen aan.

Bram Deschuyter, Anouk Vanysacker en Jordin Decorte vervoegen volgend seizoen de rangen van KSV Diksmuide.

Transfers van Oostduinkerke

Ichtegemnaar Bram Deschuyter (23) komt over van KVV Oostduinkerke. Hij kreeg zijn opleiding bij Cercle Brugge, waar hij zelfs af en toe mocht meetrainen met de A-kern. Ook doelman Jordin Decorte (23) halen de Boterjongens bij de buren van KVV Oostduinkerke, waar hij 4 seizoenen aan de slag was en zich tot een echte puntenpakker ontpopte. Met Anouk Vanysacker (24) haalt KSVD een eigen jeugdproduct terug van bij KM Torhout , waar hij 4 seizoenen van de A-kern mocht proeven. De middenvelder kreeg het overige deel van zijn opleiding bij KSV Roeselare en Cercle Brugge.

Nadat KSVD eerder Nico Vandendriessche en Dries Denoo naar respectievelijk KWS Houthulst en Sporting Keiem zag vertrekken, kondigde het ook heel wat blijvers aan. Met Thor Laleman, Enrique Tanghe en Kenneth Cardon blijft de aanvallende linie aan boord. Ook Rico Jordi, Maxim Devos en Thomas Grillet tekenden al bij. (SB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.