Krachtdadig triumviraat leidt KSV Jabbeke (2A): “Stap voor stap voortbouwen”

Het triumviraat Frederiek Logghe, Bart Van Hecke en Chris Bourgois staat garant voor positieve acties bij KSV Jabbeke. (foto JPV)
Redactie KW

Wie regelmatig jeugdmatchen bezoekt ziet vaak een kranige ijzervreter het fluitje hanteren. Hubert Logghe is een flink stuk in de 70 maar fungeert nog ettelijke keren per week als referee van dienst. Zoon Frederiek kreeg de voetbalsport met de paplepel binnen en is sinds dit kampioenschap coördinator van de bovenbouw bij KSV Jabbeke.

De transfers van Frederiek Logghe naar het nieuwe kampioenschap stralen ambitie uit. Zij komen de familieploeg versterken: Jordy Bardyn (Houthulst), Ebrima Camara (Varsenare), Tom Lannoo (Rumbeke), Matteo Varkas (Blankenberge) en Seppe Hoppe (Oostkamp). In laatste instantie haakte Ismaël Van Cleven (Oostkamp) af wegens persoonlijke redenen. Er zijn ook vertrekkers: Sieben Vandekerckhove, Sam Ingelaere en Jens Devriendt (allen Beernem), Gianni Vandecasteele (Bredene) en Robin Van Tieghem (Lichtervelde). Joren Missinne stopt.

Frederiek Logghe vult nog aan: “We zoeken nog ettelijke spelers van het geboortejaar 2010 en 2011 alsmede jeugdtrainers voor de lichting U9 en U15. Gegadigden kunnen zich melden via mail naar frederiek.logghe@telenet.be.”

Negen op negen

“Na het coachen van jeugdformaties bij Cercle Brugge, Eernegem, Zwevezele en Torhout proefde ik van de eerste ploeg in Aartrijke en Wenduine. Dit kampioenschap startte ik in Koekelare maar, na onderling overleg, stapte ik over naar Jabbeke voor mijn huidige administratieve functie. Ik heb het geluk in een triumviraat te werken met heerlijke collega’s als voorzitter Chris Bourgois en hoofdcoach Bart Van Hecke, een grootmeester zeg maar. Hij wordt met raad en daad bijgestaan door zijn T2 Danny De Putter en onze nieuwe B-ploeg zal worden gecoacht door Ibo Sibiet”, aldus Frederiek.

“We eindigden de huidige competitie op een negende positie nadat we van een degradatiepositie opklommen naar een stek die de eindronde opleverde. Op het einde van het kampioenschap kregen we een dipje maar we finishten wel met negen op negen. Stap voor stap zullen we voortbouwen zonder ons te bezondigen aan financiële avonturen. Ik denk dat ons mooie jaren te wachten staan met een groep fantastische medewerkers die heel wat overhebben voor KSV Jabbeke.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier