https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

KV Oostende wint vriendschappelijk met 3-0 tegen Mandel United

Makhtar Gueye vond tweemaal de weg naar de netten. © KURT DESPLENTER BELGA
Redactie KW

In een oefenmatch in de eigen Diaz Arena heeft KV Oostende donderdagavond een 3-0-overwinning geboekt tegen Mandel United.

Deze wedstrijd had achter gesloten deuren plaats. In de eerste helft werd geen enkele doelman op een slordigheid betrapt. Beide teams stapten dan ook met een maagdelijke 0-0-score naar hun kleedkamer.

In de tweede helft brak ‘good old’ Brecht Capon de ban. De Oostendse verdediger, die een verleden als spits in zich heeft, trapte vroeg in de tweede helft op een hoekschop aan de tweede paal keihard het leder tegen de touwen binnen.

2x Gueye

Even later verdubbelde KVO de score na opnieuw een hoekschop. Ditmaal kopte Gueye, die aan de rust de plaats van Ambrose innam, raak. Diezelfde Gueye scoorde tien minuten voor het eindsignaal zijn tweede treffer op assist van Atanga.

D’Haese kreeg enkele dagen rust voorgeschreven en speelde dus niet mee. Ook Rocha (Kaapverdië) en Jakel (beloften Duitsland) waren afwezig wegens hun oproeping voor interlands. Nieuwkomer Fortes ontbrak eveneens. (PR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.