https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

KV Oostende tast in de portefeuille voor Jack Hendry

Jack Hendry.©JASPER JACOBS BELGA
Jack Hendry.©JASPER JACOBS BELGA
Redactie KW

Administratief is het nog niet helemaal in kannen en kruiken maar het zou in orde komen: KV Oostende koopt de Schotse international Jack Hendry.

KV Oostende zal Jack Hendry (26) definitief overnemen van Celtic Glasgow. Het voorbije seizoen hadden de groen-rood-gelen de Schotse intenational gehuurd met een aankoopoptie van 1,5 miljoen euro. Snel ontpopte Hendry zich tot de defensieve sterkhouder van KVO. Uiteindelijk bekwam Hendry opnieuw een selectie in het nationaal team van Schotland waarmee hij trouwens straks aan het EK deelneemt.

Interesse

De investeringsmaatschappij die eigenaar van KV Oostende is, tast in de portefeuille en werkt aan een meerjarencontract voor Hendry die bereid zou zijn om op dat voorstel in te gaan. Toch is een transfer niet uitgesloten indien er concrete interesse komt van toppers uit binnen- en buitenland. Een goed EK plaatst Hendry nog meer in spotlights. Bij een transfer zal KV Oostende geld verdienen aan Hendry. Supporters zien Hendry liefst in het Oostendse shirt voetballen. (PR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.