Jean-Pierre Wickaert volgend seizoen nieuwe T1 van US Ploegsteert (3A)

Jean-Pierre Wickaert© LVW
Jean-Pierre Wickaert© LVW
Redactie KW

Jean-Pierre Wickaert wordt de nieuwe trainer van US Ploegsteert. De assistent van SK Zillebeke volgt Thierry Clatot op, die naar Sparta Dikkebus vertrekt. Een vertrek dat nog nazindert bij het bestuur.

Thierry Clatot liet begin deze week weten dat hij naar reeksgenoot Sparta Dikkebus overstapt. “We waren verrast en teleurgesteld”, zegt bestuurslid Philippe Castrique.

Met Jean-Pierre Wickaert werd snel een opvolger aangesteld. “Hij zal vanaf volgend seizoen de lijnen uitzetten bij onze club. Na een gesprek met Jean-Pierre zaten we snel op dezelfde golflengte. Een groot voordeel is dat Jean-Pierre perfect tweetalig is. Hij kent hulptrainer Gaetan Dehorter en kwam via Julien Mahieu – de zoon van onze voorzitter – in contact met onze club. Voor Gaetan was de job als hoofdtrainer niet te combineren met zijn andere bezigheden, hij schikt zich liever in de rol van assistent.”

Wickaert woont in Wervik en is momenteel nog aan de slag bij SK Zillebeke als hulptrainer en heeft ook een verleden bij onder meer Eendracht Wervik, JESPO Komen-Waasten en RW Hollebeke.

(API)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.