Na een jaartje eredivisie en een jaartje eerste divisie (tweede klasse) bij het Nederlandse Roda JC komt Lendeledenaar Jannes Vansteenkiste weer dichter bij huis voetballen. De linkerflankspeler kwam via KSV Roeselare bij Club Brugge terecht en proefde daar ook van het eerste elftal. Daarna trok hij naar Antwerp FC. Hij maakte nog net de overstap naar eerste klasse mee, stond toen op de openingsspeeldag in de basis tegen RSC Anderlecht, maar ging diezelfde zomer van 2017 naar Kerkrade. Na twee jaar in Nederland keert hij dus terug naar de heimat.

Bij KMSK Deinze treft Vansteenkiste opnieuw David Gevaert, de trainer die hij nog kent van bij Antwerp. Deinze is zeer ambitieus en trok fel aan de mouw van de Lendeledenaar. Hij tekende er voor twee seizoenen. In eerste amateurklasse speelt dit seizoen één West-Vlaams team: Winkel Sport. En laat Jannes Vansteenkiste nu net getrouwd zijn met een... Winkelse.

Na een jaartje eredivisie en een jaartje eerste divisie (tweede klasse) bij het Nederlandse Roda JC komt Lendeledenaar Jannes Vansteenkiste weer dichter bij huis voetballen. De linkerflankspeler kwam via KSV Roeselare bij Club Brugge terecht en proefde daar ook van het eerste elftal. Daarna trok hij naar Antwerp FC. Hij maakte nog net de overstap naar eerste klasse mee, stond toen op de openingsspeeldag in de basis tegen RSC Anderlecht, maar ging diezelfde zomer van 2017 naar Kerkrade. Na twee jaar in Nederland keert hij dus terug naar de heimat.Bij KMSK Deinze treft Vansteenkiste opnieuw David Gevaert, de trainer die hij nog kent van bij Antwerp. Deinze is zeer ambitieus en trok fel aan de mouw van de Lendeledenaar. Hij tekende er voor twee seizoenen. In eerste amateurklasse speelt dit seizoen één West-Vlaams team: Winkel Sport. En laat Jannes Vansteenkiste nu net getrouwd zijn met een... Winkelse.