De 41-jarige Madden floot al meedere wedstrijden met Belgische clubs maar nog geen van blauw-zwart. Vorig seizoen leidde hij Genk-Slavia Praag (1-4) in de zestiende finales van de Europa League. In een verder verleden was de Schot referee tijdens Sevilla-Standard (3-1) in de groepsfase van de Europa League 2014-2015, en Genk-Thun (2-1) in de poules van de Europa League 2013-2014.

Club Brugge trekt naar het Parc des Princes op speeldag vier in groep A. De Parijzenaars wonnen het eerste duel tegen de troepen van Clement op 22 oktober met 0-5 na een hattrick van invaller Mbappé.

Met een 9 op 9 op zak kan PSG zich woensdag (21u) al verzekeren van een ticket voor de volgende ronde. Club Brugge volgt als derde met 2 punten, twee minder dan Real Madrid. De Koninklijke, met Eden Hazard en Thibaut Courtois, speelt woensdag gastheer voor Galatasaray (vierde met 1 punt).

(Belga)

De 41-jarige Madden floot al meedere wedstrijden met Belgische clubs maar nog geen van blauw-zwart. Vorig seizoen leidde hij Genk-Slavia Praag (1-4) in de zestiende finales van de Europa League. In een verder verleden was de Schot referee tijdens Sevilla-Standard (3-1) in de groepsfase van de Europa League 2014-2015, en Genk-Thun (2-1) in de poules van de Europa League 2013-2014.Club Brugge trekt naar het Parc des Princes op speeldag vier in groep A. De Parijzenaars wonnen het eerste duel tegen de troepen van Clement op 22 oktober met 0-5 na een hattrick van invaller Mbappé.Met een 9 op 9 op zak kan PSG zich woensdag (21u) al verzekeren van een ticket voor de volgende ronde. Club Brugge volgt als derde met 2 punten, twee minder dan Real Madrid. De Koninklijke, met Eden Hazard en Thibaut Courtois, speelt woensdag gastheer voor Galatasaray (vierde met 1 punt).(Belga)