Schotse scheidsrechter Bobby Madden leidt PSG/Club Brugge

Redactie KW

De Schotse scheidsrechter Bobby Madden is door de Europese voetbalbond (UEFA) aangeduid als spelleider voor de Champions Leaguewedstrijd van woensdagavond tussen PSG en Club Brugge.

De 41-jarige Madden floot al meedere wedstrijden met Belgische clubs maar nog geen van blauw-zwart. Vorig seizoen leidde hij Genk-Slavia Praag (1-4) in de zestiende finales van de Europa League. In een verder verleden was de Schot referee tijdens Sevilla-Standard (3-1) in de groepsfase van de Europa League 2014-2015, en Genk-Thun (2-1) in de poules van de Europa League 2013-2014.

Club Brugge trekt naar het Parc des Princes op speeldag vier in groep A. De Parijzenaars wonnen het eerste duel tegen de troepen van Clement op 22 oktober met 0-5 na een hattrick van invaller Mbappé.

Met een 9 op 9 op zak kan PSG zich woensdag (21u) al verzekeren van een ticket voor de volgende ronde. Club Brugge volgt als derde met 2 punten, twee minder dan Real Madrid. De Koninklijke, met Eden Hazard en Thibaut Courtois, speelt woensdag gastheer voor Galatasaray (vierde met 1 punt).

(Belga)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.