KSV Oostkamp drie maten te sterk voor Racing Lauwe

De nieuwe goalgetter Jules Vanhaecke drukte meteen zijn stempel met één goal en twee assists. © Foto JPV
Redactie KW

In de bekerwedstrijd tegen Racing Lauwe kwam KSV Oostkamp nooit in de problemen. Jules Vanhaecke had met een goal en twee assists een groot aandeel in de 4-0-overwinning.

Coach Kurt Delaere had zijn vernieuwd geheel al gekneed met toonaangevende automatismen. Gedurende de coronaperiode bleef hij trainen volgens de geldende regels en dit werpt zijn vruchten af. Tussen de palen moest Iket maar één keer zijn handschoenen vuilmaken. De lokale aanvalsgolven deden de aanwezige supporters op kermiszondag kraaien van pret. Vermanden opende de score in het eerste kwartier en net voor het halfuur maakte Dewaele er 2-0 van. Tijdens de herneming ging de plaatselijke hegemonie verder, al werden ettelijke kansen de nek omgewrongen. Net voor het slotkwartier lukte de nieuw aangetrokken goalgetter Jules Vanhaecke zijn eerste doelpunt. Vervolgens legde Diego Bragard de geenszins overdreven eindcijfers vast. De gekoesterde wens van de groep komt uit: de eerstvolgende opponent is het gereputeerde Eendracht Aalst.

Entree niet gemist

T1 Kurt Delare had een rustige namiddag voor zijn dug-out. “De automatismen kwamen er vloeiend uit en kansen werden overvloedig gecreëerd. Misschien moeten we iets meer concretiseren maar daar werken we aan. Jules Vanhaecke heeft alvast zijn entree niet gemist. Hij scoorde de derde treffer maar leverde tevens twee beslissende assists af. Ik ben meer dan tevreden, zal vanavond nog eens analyseren en tegen de eerstvolgende oefensessie liggen de aandachtspunten klaar.” (JPV)

KSV Oostkamp – Racing Lauwe 4-0

KSV Oostkamp: Iket, Vanhaeren (46’ Lannoo), Decloedt, Vermander (73’ De Blauwe), Vanneste, Canoot, Lenihan, Willem (46’ Benoot), Brahard, De Waele (46’ Claeys) Vanhaecke.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.