Knokke pas na strafschoppen uitgeschakeld door eersteklasser Kortrijk

Royal Knokke FC kan met opgeheven hoofd de bekercompetitie verlaten. De eerstenationaler ging pas na strafschoppen onderuit tegen eersteklasser KV Kortrijk.

Kortrijk kwam in 51e minuut op voorsprong langs Kadri maar de thuisploeg sleepte dankzij een treffer van Lambo in de 79e minuut verlengingen uit de brand.

Omdat daarin niet meer werd gescoord, moesten elfmeters de beslissing brengen. KV Kortrijk-doelman Joris Delle stopte maar liefst vier strafschoppen. Ook de Kerels bleken niet heel trefzeker vanop de stip. De penaltyreeks eindigde uiteindelijk op 1-2.

Tweede doelman van KV Kortrijk, Joris Delle, werd de held. Hij stopte vier strafschoppen. © BELGA