VKSO Zerkegem – VV Westkapelle op woensdag 17 november

VV Westkapelle mag de topper in Zerkegem betwisten. T1 Chris De Bisscop zit op de eerste rij, uiterst links. © JPV
Redactie KW

De wedstrijd VKSO Zerkegem – VV Westkapelle, die uitgesteld werd door vier spelers die positief testten op corona, wordt betwist op woensdag 17 november.

De wedstrijd van 7 november, tussen VKSO Zerkegem en VV Westkapelle vond geen doorgang. Vier spelers van de kustformatie testten immers positief. Om gezondheidsredenen nam voorzitter Nico Dryepondt van VV Westkapelle een drastische maar heel begrijpelijke beslissing: zijn jongens mochten niet naar Zerkegem afreizen. Het bestuur van VV Westkapelle verwittigde de collega’s van VKSO Zerkegem en de Voetbalbond.

T1 Chris De Bisscop van Westkapelle: “Naar verluidt was de referee ter plaatse maar daar kunnen wij niets aan doen. Wij hebben de officiële instanties op de hoogte gebracht. Zopas kregen wij bericht van de Voetbalbond: de wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 17 november. Het stemt me tevreden, niet alleen omdat we onze kansen kunnen verdedigen tussen de krijtlijnen maar vooral omdat begrip wordt getoond voor ons standpunt dat gezondheid primeert.” (JPV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.