https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Kristof Rondelez volgend seizoen niet langer trainer van KRC De Panne

Kristof Rondelez.©VDB / Marnix Goemaere foto Bart
Kristof Rondelez.©VDB / Marnix Goemaere foto Bart
Redactie KW

Het bestuur van KRC De Panne liet T1 Kristof Rondelez onlangs weten dat de ambities voor volgend seizoen serieus bijgesteld worden. De financiële gevolgen van de coronacrisis hakken immers zwaar in op het budget van de club.

De Diksmuidenaar, die zijn tweede jaar aan de slag is bij de kustploeg, besloot bijgevolg om zijn huidige verbintenis niet te verlengen. “Het is jammer dat we uit elkaar gaan maar ik heb alles op een rijtje gezet en kan me niet verzoenen met de ambities van de club.”

“Onze doelstellingen liggen te ver uit elkaar. Toen de competitie werd stopgezet, waren we nochtans goed bezig. Met beperkte middelen stonden we mooi bovenaan in de rangschikking. De club wil volgend seizoen alles kleinschaliger aanpakken en dan is het voor beide partijen beter dat onze wegen scheiden .”

Waar de leraar lichamelijke opvoeding volgend seizoen aan de slag gaat, weet hij zelf nog niet. “Ik zie wel wat er op me afkomt. Misschien zou een sabbatjaar me wel deugd doen. Ik heb in elk geval nog met geen andere club gesproken.” (PDC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten