KM Torhout kent tegenstanders voor volgend seizoen

© facebook KM Torhout
© facebook KM Torhout
Redactie KW

KM Torhout kent haar tegenstanders voor volgend seizoen in de derde afdeling. Het is een mengeling van West-Vlaamse, Oost-Vlaamse en Vlaams-Brabantse ploegen.

Maandag kwam de nieuwe A-kern van KM Torhout voor het eerst op het oefenveld, in feite het hoofdveld van de Velodroom, voor de eerste training in het vooruitzicht van volgend seizoen. Sportief directeur Didier Degomme sprak de groep toe vooraleer de spelers, onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Stijn Meert, aan de slag gingen.

Oefenmatch

Woensdagavond volgde de tweede oefensessie en vrijdag de derde, volgende week nog drie en dan een eerste oefenmatch tegen KSV Diksmuide op 29 mei. Vanaf 31 mei leggen de spelers er weer de riem af tot de hervatting van de trainingen op 3 juli, al krijgen ze allemaal een individueel loopprogramma mee.

Intussen kent KM zijn tegenstanders voor volgend seizoen in derde afdeling A. Het is een mengeling van West-Vlaamse, Oost-Vlaamse en Vlaams-Brabantse ploegen. Slechts twee ploegen uit de eigen provincie naast KM: KSV Oostkamp en SV Anzegem. Dit zijn de anderen: Rhodienne De Hoek, Vigor Wuitens Hamme, HO Wolvertem-Merchtem, Svelta Melsele, Jong Lede, FC Voorde-Appelterre, KFC Eppegem, EM United, SK Lochristi – Avanti Stekene, FC Lebbeke, Tempo Overijse en Sint-Niklaas.

Voor de beloften (regionale reserven) zijn er enkel West-Vlaamse en Oost-Vlaamse tegenstanders, daarin spelen ook teams uit tweede afdeling. De andere West-Vlaamse clubs naast KM Torhout zijn KSCT Menen, KVK Westhoek, Racing Harelbeke, KSV Oostkamp, SV Anzegem en FC Gullegem.

Tegen beide reeksindelingen kunnen nog bezwaren ingediend, maar meestal wordt de reeksindeling goedgekeurd.

Vierde vervanging

Er is ook een voorstel om een vierde vervanging toe te laten. KM Torhout gaat hiermee akkoord maar wil niet dat er een zestiende speler op het wedstrijdblad komt te staan. De club wenst dat aantal te houden op 15 spelers op het wedstrijdblad waarbij de vier invallers alle vier mogen invallen.

Zestien spelers op het scheidsrechtersblad betekent uiteraard meer premies en dat ziet KM in deze tijd van besparingen blijkbaar niet zitten. (DaCh)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier