Enzo Vandekerkhove niet langer in de kleuren van de Harelbeekse Ratten

© (Foto VDB)
Redactie KW

In onderling overleg en in een goede verstandhouding beslisten Enzo Vandekerkhove en RC Harelbeke om de samenwerking stop te zetten.

“Ik bedank de club voor alle kansen die ik van RC Harelbeke heb gekregen”, reageert Vandekerkhove. “De jongste tijd voelde ik echter aan dat het beter was om mijn weg elders verder te zetten. Het heeft niets met de club te maken, maar enkele omstandigheden in mijn persoonlijk leven hebben mijn beslissing beïnvloed. Ik vertrek hier met een goed gevoel en voel vooral veel dankbaarheid tegenover deze mooie club, de trainers en het bestuur. De redenen van mijn vertrek zijn een pure privé-aangelegenheid, en dat wil en zal ik ook zo houden.”

“Waar ik komend seizoen zal spelen is ook voor mij nog niet duidelijk. Wel lopen er gesprekken met enkele clubs”, besluit Vandekerkhove. Het Harelbeekse bestuur laat weten dat het instemde met de vraag van Enzo en wenst hem het allerbeste in de toekomst. “Wel gaat de club op zoek naar een evenwaardige vervanger. Verschillende contacten zijn daarvoor al gelegd”, laat de bestuurskamer weten. (MVA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.