Winkel Sport wint oefenpot op FC Gullegem met 1-2

Timon Vandendriessche (links) heeft net gescoord en krijgt felicitaties van nieuwkomers Drin Sula en Alessio Caufriez. Rens Verhooghe (achtergrond) nette in de tweede helft de winnende goal vanop de stip. © VDB
Wouter Vander Stricht

Eerstenationaler Winkel Sport heeft dinsdagavond een oefenpartij gewonnen op het veld van FC Gullegem. Bij Winkel deden nieuwkomers Alessio Caufriez en Drin Sula mee.

Spits Caufriez werd 20 minuten voor tijd vervangen, aanvallende middenvelder Sula maakte de hele match vol. Het was overigens Timon Vandendriessche die met een mooie goal de score opende tegen FC Gullegem, dat een reeks lager speelt. Na de gelijkmaker van Rune Vanmoerkerke kon Rens Verhooghe vanop de stip de winnende goal netten.

Bij Winkel Sport verlengde ook keepertrainer Virgil De Windt zijn contract, zodat nu ook de volledige trainersstaf volgend seizoen op post blijft. In totaal tekenden al 12 spelers bij. Nieuwkomers Drin Sula en Alessio Caufriez zijn speelgerechtigd voor de wedstrijd tegen het tweede gerangschikte RFC Luik.

Daar zal Winkel het moeten doen zonder Gauthier Libbrecht, Daan Debouver, Jasper Beyens en Fries Deschilder die nog out zijn met allerlei kwaaltjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier