Trainersstaf Mandel United (Turi, Millecamps & Fauquenoit) tekent voor twee seizoenen bij

Mikhail Turi maakte al indruk bij Mandel United. © VDB
Wouter Vander Stricht

Mandel United staat voorlopig op de laatste plaats in eerste nationale, maar het harde werk van de trainersstaf wordt geapprecieerd. Het trainerstrio verlengde zopas voor twee seizoenen. T1 Mikhail Turi, T2 Harlan Millecamps en T3 Donovan Fauquenoit zullen volgend seizoen de sportieve lijnen blijven uitzetten.

Mandel United kondigde begin september Mikhail Turi aan als trainer. De competitie was toen al enkele weken op gang getrapt, maar in de nasleep van het vertrekt van de Strive Football Group bij Mandel United moest een doorstart gemaakt worden. Uiteindelijk gooiden Frederick Verhelst en de andere aandeelhouders de reddingsboei, maar qua spelerskern moest eigenlijk (naast de jeugdspelers) quasi van nul begonnen worden.

Vier nieuwkomers

Ondertussen heeft Mandel United zich al terdege versterkt, in de winterstop kwamen met Tarfi, Mujangi-Bia, Laloux en Kalala opnieuw vier spelers aansluiten. Voor een echte sportieve ommekeer heeft dat nog niet gezorgd, Mandel blijft voorlopig laatste, maar behoudt het geloof in de redding. En mocht de ploeg alsnog moeten degraderen, dan ook blijft het trainerstrio op post.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier