Supporters Zulte Waregem eerst boos om geruchten, daarna opgelucht en mild

Voor de supporters van Zulte Waregem waren het bewogen uren. De geruchten over een verhuizing naar Beerschot zetten heel wat kwaad bloed.

Voor de persconferentie van Patrick Decuyper was dit de teneur: de supporters voelden zichverraden en bedrogen. Paul Sabbe: “Schandalig. De supporters zijn razend. Wie had er dat verwacht? Zondag stonden we nog te dansen. En nu: een nieuw scenario. Wat er nu zal gebeuren, weet ik niet hoor.”

Aurelle Vandendriessche: ” Verdorie. Twee dagen na een fantastische viering van een fantastische ploeg krijgen we nu een fantastische uppercut. Johan De Keyser: “En wat denkt hij? Fusie met Kortrijk. Twee derde van zijn volk is hij kwijt. Zowel van Zulte als van Waregem. Kortrijk en Waregem komen zo al niet overeen en nu zouden ze moeten fuseren. Dat gaat niet. Het spijt me erg.”

Na de persconferentie van Decuyper

Na de persconferentie van Patrick Decuyper klonk het heel wat milder. De supporters hadden de neiging om de CEO te geloven. En als het nodig was om de club te redden, zagen ze zelfs een fusie met Kortrijk zitten.

(AD/DV/BS)

Supporters Zulte Waregem eerst boos om geruchten, daarna opgelucht en mild

Bekijk hier de reportage

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.