Sportpetje af voor… Tim Van Den Bogaerde die met vier goals E. Wervik naar eerste zege schiet

Tim Van Den Bogaerde scoorde vier keer. © VDB

In de wedstrijd tussen E. Wervik en middenmoter Hoger Op Wolvertem Merchtem stond het aan de rust nog 0-0. Maar toen ontbond Tim Van Den Bogaerde zijn duivels en scoorde tussen minuut 48 en 59 vier goals op een rij.

Het zou uiteindelijk 5-1 woorden. De aan de rust ingevallen Kenney Rommelaere scoorde nog op strafschop, anders had Van Den Bogaerde er wel vijf kunnen netten. Hij was aan zijn vier doelpunten op rij ook begonnen met een strafschop. De middenvelder was uiteraard tevreden, maar vooral ook omdat het de eerste zege voor E. Wervik opleverde. Na twee gelijke spelen een eerste driepunter. Zo hijst Wervik zich naar provinciegenoot SK Vlamertinge dat zich na kranig verweer gisteren gewonnen moest geven bij OMS Ingelmunster, dat de leiding deelt met RFC Wetteren, de ploeg van Hulstenaar Peter Devos.