Forward Bram Bogaerts versterkt de rangen van House of Talents Kortrijk Spurs

We zien Bram Bogaerts in een duel met Oostende-speler Damien Jefferson. © BELGA
Redactie KW

House of Talents Spurs heeft zich nu versterkt met Bram Bogaerts. De 25-jarige forward van 1.98 meter speelde vorig seizoen bij Luik.

Bram speelde in de jeugd van St.-Amands, Bornem en Aartselaar voordat hij zich in 2014 aansloot bij Kangoeroes Mechelen.Hij maakte er in 2016 zijn debuut bij de eerste ploeg. In vijf seizoenen speelde hij er 87 wedstrijden.

In 2021 maakte hij de overstap naar Liège Basket waarmee hij een paar weken terug de halve finale van de Belgische play-offs haalde. In de winstmatch bij de latere kampioen Oostende scoorde hij liefst 18 punten. Bram speelde vorig seizoen bij Luik 43 matchen waaronder die in European North Basketbal League. Coach Johan Roijakkers: “Met Bram voegen we een speler toe aan onze selectie met veel ervaring in de BNXT. Bram kan op meerdere posities verdedigen en kan aanvallend zowel op de 3 als de 4 spelen.”

Nog meer versterkingen

Eerder al werd bekend gemaakt dat ook de Amerikanen Eric Reed Jr en Robbie Beran, de Belgen Sam Hofman, Sean Pouedet, Niels De Ridder en de jonge talenten Kobe Grymonprez, Flint Waleson en Matt Rotsaert deel zullen uitmaken van de Spurs-kern voor de volgende BNXT-campagne.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier