BS Waregem haalt verschroeiend uit

In de tweede klasse van het herenbasket haalde Bent Merkschoenen Waregem verschroeiend uit op het veld van SOBA Antwerpen. Het werd 71-100.


BS Waregem deed er best aan de punten richting Gaverbeek mee te nemen met het oog op de play-offs. Het begon heel gretig maar de thuisploeg bleef in het spoor, 24-25. In de tweede periode hielden de bezoekers er een hoog tempo op na en dit de Antwerpenaren plooien, 42-57. Een collectief sterk presterend BM ging ook na de rust op zijn elan door. Bij het ingaan van de slotperiode bedroeg de bonus 19 punten. Nog was de honger van de bezoekers niet gestild. Het spande de defensieve teugels aan en aanvallend bleef het secuur.

Soba wist van geen hout pijlen maken en moest met lede ogen aanzien hoe de West-Vlamingen verdiend de drie punten pakten. Waregem zette zijn sterkste prestatie van het seizoen neer en lijkt klaar voor de play-offs die het nu nog moeilijk kan mislopen met nog twee wedstrijden te gaan. Zaterdag krijgt het de hekkensluiter op bezoek. Afspraak in De Treffer om 20.00u: BS Waregem – Alsavin Belgrade.

(ELD)

Quarterstanden: 24-25/42-57/61-80/71-80

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.