"De federatie gaf zijn fiat en ook wij zijn er klaar voor", vertelt Sam Govaert, samen met zijn broer Alexander de drijvende kracht achter het organiserende Bro. Go. "Alleen is er plots veel onduidelijkheid vanuit de gemeente. Volgende week vindt een speciale vergadering over de plaatselijke sportevenementen plaats. Hopelijk krijgen we dan positief nieuws, want wij doen er alles aan om onze triatlon volgens de nieuwe regels te laten plaatsvinden."

Vorig jaar werd de 111 Triatlon in Jabbeke gewonnen voor Stenn Goetstouwers voor wijlen Kasper Lagae en Hans Van den Buverie.

"De federatie gaf zijn fiat en ook wij zijn er klaar voor", vertelt Sam Govaert, samen met zijn broer Alexander de drijvende kracht achter het organiserende Bro. Go. "Alleen is er plots veel onduidelijkheid vanuit de gemeente. Volgende week vindt een speciale vergadering over de plaatselijke sportevenementen plaats. Hopelijk krijgen we dan positief nieuws, want wij doen er alles aan om onze triatlon volgens de nieuwe regels te laten plaatsvinden."Vorig jaar werd de 111 Triatlon in Jabbeke gewonnen voor Stenn Goetstouwers voor wijlen Kasper Lagae en Hans Van den Buverie.