Tennisclub Isis tevreden met tornooiresultaten eigen leden

Winnaar Heren 1 Stefan Wauters. © RV
Redactie KW

Zondag vonden op de velden van Isis de finales plaats van haar Belgian circuit vijfsterrentornooi. Een aantal Isisleden wonnen de finale in hun categorie, maar bij de Heren 1 ging de winst naar Stefan Wauters (36) uit Stekene.

“We zijn uiterst tevreden met de behaalde resultaten van de Isisleden”, opent secretaris en bestuurslid Christine Orgaer, die tevens de tornooileiding heeft. “Er waren in totaal 357 spelers ingeschreven waarvan 82 eigen leden. Super dat zoveel eigen leden deelnamen.”

“Het was een erg druk tornooi door het aantal inschrijvingen, maar de weergoden waren ons gunstig gezind, wat soms tot zeer late avonden leidde. Zoals gewoonlijk in onze club stond de gezelligheid voorop.”

Wat brengt de toekomst?

“Wat de toekomst betreft, moeten we nog eens de koppen bijeen steken. Het criterium zullen we blijven organiseren, maar het vijfsterrentornooi is een andere vraag. Ik ben niet te spreken over de hoogmoedigheid naar de organisatie toe. Een vrouwelijke finaliste gaf de voorkeur aan het buitenland omdat ze daar meer geld kan verdienen terwijl ze weet dat ze ingeschreven is in het Belgian circuit. Dan durft ze nog eisen te stellen aan de organisatie en zouden wij ons moeten aanpassen. Er is een gebrek aan respect en dat pik ik niet.”

Winnaars

Winnaar H1: Stefan Wauters (36)

Finalist H1: Dominique Coene (36)

Winnaar D1: Eline Audenaert met WO

Winnende Isis-leden:

Tanja Vandeputte (48) D35/2

David Demeestere (47) H45/2

Maxim Deryckere (27) H3

Kristof Deprez (48) H45/4

(RV – foto RV)