Voor 2018 gaat de Britse renstal, waarvoor Stoffel Vandoorne uitkomt, in zee met het Franse Renault. Dat melden diverse media, waaronder motorsport.com en Sky Sports, woensdag. Het nieuws zou deze week, in aanloop naar de GP van Singapore, geofficialiseerd worden.

McLaren werkt sinds 2015 samen met het Japanse Honda, maar een succes is dat allerminst. De voorbije drie seizoenen werd geen enkele keer het podium gehaald. Dit jaar werden Vandoorne en zijn teamgenoot Fernando Alonso slag om slinger in de steek gelaten door de falende motor, tot grote frustratie van de rijders en de McLaren-bonzen.

Honda zou, volgens dezelfde bronnen, komend seizoen motorleverancier worden van Toro Rosso, het kleine broertje van Red Bull.

(BELGA)

Voor 2018 gaat de Britse renstal, waarvoor Stoffel Vandoorne uitkomt, in zee met het Franse Renault. Dat melden diverse media, waaronder motorsport.com en Sky Sports, woensdag. Het nieuws zou deze week, in aanloop naar de GP van Singapore, geofficialiseerd worden.McLaren werkt sinds 2015 samen met het Japanse Honda, maar een succes is dat allerminst. De voorbije drie seizoenen werd geen enkele keer het podium gehaald. Dit jaar werden Vandoorne en zijn teamgenoot Fernando Alonso slag om slinger in de steek gelaten door de falende motor, tot grote frustratie van de rijders en de McLaren-bonzen. Honda zou, volgens dezelfde bronnen, komend seizoen motorleverancier worden van Toro Rosso, het kleine broertje van Red Bull.(BELGA)