De Portugees Antonio Félix da Costa (DS Techeetah) pakte met een chrono van 1:07.122 de eerste plaats in de kwalificaties. D'Ambrosio eindigde als zesde op 0.366. Vandoorne volgde als zestiende op 0.871. De top zes van de kwalificaties werkte nadien de 'Super Pole' af. Ook hier was Da Costa (1:06.799) de snelste, waardoor hij de GP start uit poleposition. D'Ambrosio (+ 0.572) kon zijn zesde stek niet verbeteren. De GP start woensdag om 19u.

Vanaf woensdag tot en met 13 augustus staan er in Berlijn nog zes races op het programma bij de hervatting van het seizoen. Daarna zit het seizoen erop. Om alles veilig te laten verlopen, wordt een strikt hygiëneprotocol gevolgd.

Dit seizoen zijn tot dusver (tussen november 2019 en februari 2020) wegens de coronacrisis slechts vijf races afgewerkt in de Formule E. Antonio Félix da Costa gaat aan kop in de WK-stand. Stoffel Vandoorne volgt als zesde, Jérôme d'Ambrosio is achttiende.

(Belga)

De Portugees Antonio Félix da Costa (DS Techeetah) pakte met een chrono van 1:07.122 de eerste plaats in de kwalificaties. D'Ambrosio eindigde als zesde op 0.366. Vandoorne volgde als zestiende op 0.871. De top zes van de kwalificaties werkte nadien de 'Super Pole' af. Ook hier was Da Costa (1:06.799) de snelste, waardoor hij de GP start uit poleposition. D'Ambrosio (+ 0.572) kon zijn zesde stek niet verbeteren. De GP start woensdag om 19u.Vanaf woensdag tot en met 13 augustus staan er in Berlijn nog zes races op het programma bij de hervatting van het seizoen. Daarna zit het seizoen erop. Om alles veilig te laten verlopen, wordt een strikt hygiëneprotocol gevolgd.Dit seizoen zijn tot dusver (tussen november 2019 en februari 2020) wegens de coronacrisis slechts vijf races afgewerkt in de Formule E. Antonio Félix da Costa gaat aan kop in de WK-stand. Stoffel Vandoorne volgt als zesde, Jérôme d'Ambrosio is achttiende. (Belga)