Sportnamiddagen bij Surfers en Lakeside Paradise in Knokke-Heist

Leuke namiddagen op het water voor jongeren.© DM
Leuke namiddagen op het water voor jongeren.© DM
Dirk Meulders
Dirk Meulders Medewerker KW

Na de paasvakantie willen Surfers en Lakeside Paradise jongeren weer aan het sporten krijgen en bij uitbreiding zoveel mogelijk mensen. Vandaar het idee om met sportnamiddagen voor jongeren te starten.

“Jongeren tussen de 13 en 18 jaar kwamen tijdens dit coronajaar allesbehalve aan het sporten. Die leeftijdsgroep mocht tot voor kort niet samen trainen, er waren geen wedstrijden, geen indoorsporten… De kicks voor deze leeftijdsgroep bleven beperkt tot joggen of een fiets- of wandeltocht”, aldus initiatiefnemer Frank Vanleenhove. “Ons doel is om jongeren de volgende weken en maanden een leuke namiddag te bezorgen vol fun en actie in de buitenlucht. Corona kan immers niet zwemmen. Hoe meer tijd we in de buitenlucht spenderen, hoe minder besmettingen en hoe sterker het lichaam wordt.

Kleine groepjes

Vanaf 21 april organiseert Surfers Paradise iedere woensdagnamiddag, van 14 tot 16 uur een water- en strandsportnamiddag voor tieners van 13 tot 18 jaar. Enige benodigdheden zijn sport- en zwemkledij, een handdoek en een portie sportiviteit. Vooraf inschrijven is noodzakelijk en er is begeleiding door deskundige instructeurs.

Eén sessie kost 20 euro, zes sessies 100 euro. In de prijs is begeleiding, materiaal, een drankje en verzekering inbegrepen. Alles is volledig coronaveilig georganiseerd in kleine groepjes volgens de geldende voorschriften. Schrijf in via www.surfersparadise.be of via 050/61 59 60.

Wakeboarden

Op Lakeside Paradise kunnen jongeren terecht om vanaf 21 april iedere woensdag te wakeboarden of te waterskiën op het Duinenwatermeer. Deskundige Cable operators zorgen voor degelijke begeleiding en alle materiaal is inbegrepen. Deelnemen kan door te mailen naar info@lakesideparadise.be of te bellen naar 050/60 60 35. Reserveren is noodzakelijk .” (DM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.