Pinksterweekend brengt eerste editie van de Grote Prijs Stad Waregem

Tijdens het weekend van 14, 15 en 16 mei staat Waregem voor een eerste keer op de kaart en doet het zijn naam als Paardenstad alle eer aan.

Emma Demuynck met Blues Girl © Jean Dupuis

Het tweede werkingsjaar van Jumping Waregem brengt drie events. Tijdens het weekend van 14, 15 en 16 mei staat Waregem voor een eerste keer op de kaart en doet het zijn naam als Paardenstad alle eer aan. Het Team van Jumping Waregem biedt het volledige event opnieuw gratis aan, zodat jong en oud kunnen genieten van deze mooie sport.

Het Sport Vlaanderen Topsport-domein staat garant voor een toppiste waarop de eerste editie van de ‘Grote Prijs Stad Waregem’ wordt betwist. Deze Grote Prijs Stad Waregem vindt plaats op zaterdag 14 mei in de late namiddag en Burgemeester Kurt Vanryckeghem zal met zijn collega’s uit het Schepencollege de beker aan de winnaar overhandigen.

Op Pinksteren worden de kwalificatiemanches van het Kampioenschap Amazones en het Kampioenschap Gentlemen gereden. De finales zelf van deze Kampioenschappen gaan door op Pinkstermaandag 16 mei, in de namiddag.

(FV)

>> Alles vindt plaats op de nieuwe buitenpiste op het Sport Vlaanderen-Topsportdomein in Waregem op zaterdag 14, zondag 15 en maandag 16 mei telkens van 9 t.e.m. 18 uur. De inkom is gratis

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.