Finales KW Cup petanque in Sint Kruis Brugge

De vier finalisten met de organisatoren © SR
Redactie KW

Op de terreinen van de Petanqueclub de Gulden Kamer in Sint-Kruis worden vandaag de finales gespeeld van de KW Cup petanque.

Na elf tornooien waren de finalisten bekend die het tegen elkaar mochten opnemen. Zowel bij de dames als de heren werd er gespeeld bij de senioren en bij de 50 plussers. Nu zijn de laatste finales nog volop bezig. Bij de dames senioren komt Veronique De Borchgraeve van KPC De Beurs Waregem uit tegen Roberte Loosveld van Okapi Zwevegem en bij de dames 50 plus Fabienne Schatteman van de Gulden Kamer Sint-Kruis tegen Andrea De Kunst van de Blankenbergse Petanque Vereniging.

De winnaars van de finaledag zijn Veronique De Borchgraeve van KPC De Beurs Waregem bij de senioren, Fabienne Schatteman van De Gulden Kamer Sint-Kruis bij de dames +50, Dieter Verplancke van De Gulden Kamer Sint-Kruis bij de heren senioren en Paul Verplancke van De Gulden Kamer Sint-Kruis bij de heren +50. Op de foto de vier finalisten bij de heren samen met de organisatoren van de Petanque Federatie West-Vlaanderen. De prijzen werden uitgereikt door Gedeputeerde Carl Vereecke, Frank Bulcaen van de provinciale sportdienst, de Brugse schepen Franky Demon en Marketing Manager Jan Beernaert van KW.

(SR/foto SR)