Dimitri Coulier lukt dubbelslag bij KHM Willem Tell

De handbooggilde Willem Tell huldigde haar kampioenen. © Peter Maenhoudt
Redactie KW

Op zaterdag 27 mei werd schutter Dimitri Coulier bij Koninklijke Handboogmaatschappij Willem Tell Oostende kampioen op zowel de liggende als staande wip.

Op staande wip behaalde de kampioen 262 punten. Na Dimitri Coulier eindigde Johnny De Jonghe tweede met 257 punten, gevolgd door Nico Pyfferoen met 219 punten. Sandra Vantyghem werd met 150 punten kampioene bij de dames. Jeugdkampioene Zita Coulier pronkte met 69 punten.

Clubrecord

Op liggende wip behaalde Dimitri Coulier met 593 punten de kampioenstitel. Hij vestigde daarmee een clubrecord. Nico Pyfferoen behaalde met 385 punten een figuurlijke zilveren medaille. Filip Huyghebaert was tevreden met 238 punten en een derde plaats. Nittaya Suebparm werd met 92 punten kampioene bij de dames. Ook bij de liggende wip was Zita Coulier met 87 punten de beste bij de jeugdschutters. Naast de kampioenen werden de winnaars van de diverse nevenklassementen ook met een mooie prijs bedacht. Op de foto de bestuursleden omringd door alle deelnemers aan deze kampioenenviering. (BVO/foto PM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier