https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Anshel Ver Eecke klopt broers Vandecaveye in finale BK-beachmanche in Kortrijk

Winst voor Tim Lemmens en Anshel Ver Eecke. © (Foto VDB)
Christof Decraene

Louis en Lander Vandecaveye verloren de finale van het duo Ver Eecke-Tim Lemmens met 1-2. Bij de vrouwen ging de eindzege naar Stephanie Van Bree en Britt Ruysschaert.

Mooi weer op de Grote Markt in Kortrijk voor de vierde manche van het Belgisch beachvolleybalkampioenschap. En een aantal Kortrijkzanen was de voorbije weken in goeden doen, de verwachtingen waren dus hoog. En die werden ook ingelost, althans bij de mannen. De broers Lander en Louis Vandecaveye stootten door tot in de finale, waar ze het tegen Menenaar en Par-ky-speler Anshel Ver Eecke moesten opnemen. Die stond samen met Tim Lemmens voor de tweede keer op rij in de finale, vorige week in Gent verloren ze die nog. Met 17-21, 21-10 en 14-16 wonnen Ver Eecke en Lemmens. Gilles Vandecaveye, die samen met zijn partner Tim Degruyter de voorbije twee manches in Gent en Hechtel-Eksel op zijn naam had geschreven, raakte in Kortrijk niet tot in de kwartfinales.

Bij de vrouwen won het duo Stephanie Van Bree-Britt Ruysschaert de finale met 2-0 tegen Lisa Van den vonder-Sarah Cools. De winnaressen hadden in de halve finale de Kortrijkse Maud Catry met haar partner Els Vandesteene uitgeschakeld.

(Foto VDB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.