Brugge / Horeca Brugge / Horeca Jardin d’Hiver in Brugge: buiten dineren in een verborgen parel In de prachtige binnentuin van de site Oud Sint organiseren Pieter Buysse en Pieterjan Opdebeeck, samen met chef-kok Pawel Kwiatecki, vanaf 31 oktober het gastronomische project Jardin d’Hiver. “De gasten dineren in verwarmde glazen serres rondom een buitenkeuken. Een unieke ervaring”, klinkt het. 22 oktober 2023
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Lio’s Hospitality biedt op Oud Sint-Jan in Brugge een totaalconcept Op de site Oud Sint-Jan opende Lio’s de deuren. Je kunt er verpozen op het ruime terras, een aperitiefje drinken, maar ook fijn dineren en lunchen. “En de event-hall is de ideale locatie voor familie- en bedrijfsfeesten”, klinkt het. Jan Vancanneyt en Pieter Buysse nemen de dagelijkse leiding op zich en Pieterjan Opdebeeck staat in voor de events. 28 juli 2022