Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Sterrenrestaurant Bartholomeus en Cremerie François van Knokke-Heist maken unieke voorjaarsgerechten met Wycam’s bollen De snoepblikken van Wycam’s zijn al jarenlang een vaste waarde in iedere snoepkast. De bollen zijn gekend als een lekkere guilty pleasure voor ieders smaak. Maar wist je dat je er ook heerlijke gerechten mee op tafel kan toveren? Dat doen ze in Knokke-Heist. 7 april 2023
Heist-Aan-Zee / Samenleving Heist-Aan-Zee / Samenleving Sterrenchef Bart Desmidt: “Humor is mijn natuurlijke én gezonde prozac” In volle lockdown je restaurant compleet verbouwen en heruitvinden, je twee Michelinsterren inleveren, maar die met gesloten deuren opnieuw in de wacht slepen. Dat is 2020 in een notendop voor Bart Desmidt van het toprestaurant Bartholomeus in Heist-aan-Zee. “Je kan niet geloven hoe hard ik er naar uitkijk om onze klanten weer in de watten te leggen.” 12 maart 2021
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Bartholomeus van twee naar nul en opnieuw naar twee sterren: “Een primeur in de sterrengids” In het voorjaar onderging sterrenrestaurant Bartholomeus op de Heistse zeedijk een totale metamorfose. Het moment voor chefkok Bart Desmidt (50) om met een compleet nieuw concept helemaal vanaf nul te beginnen. Een idee dat duidelijk in de smaak valt. Want nog geen jaar later schittert de Bartholomeus opnieuw met twee sterren. 14 januari 2021