• KW Voordelen
  • Digitale krant
  • KW Shop
KW.be
Schenk of neem een abonnement
  • KW
  • Nieuws
    • Samenleving
    • Politiek
    • Cultuur
    • Verkeer en Mobiliteit
    • Economie
    • Lifestyle
    • Milieu
    • Media
    • Ongevallen
    • Criminaliteit
    • Kortweg
    • De PADI show
    • Meest recent
  • Sport
    • Voetbal
    • Wielrennen
    • Volleybal
    • Basketbal
    • Andere sporten
  • Gemeente
  • KW
  • Nieuws
  • Sport
Schenk of neem een abonnement
    • Samenleving
    • Politiek
    • Cultuur
    • Verkeer en Mobiliteit
    • Economie
    • Lifestyle
    • Milieu
    • Media
    • Ongevallen
    • Criminaliteit
    • Kortweg
    • De PADI show
    • Meest recent
    • Voetbal
    • Wielrennen
    • Volleybal
    • Basketbal
    • Andere sporten
  • Gemeente
  • KW Voordelen
  • Digitale krant
  • KW Shop
Schenk of neem een abonnement

Meer artikelen over Nick Wallaeys

Oostende / Horeca
Oostende / Horeca
Drijvend restaurant in jachthaven Oostende heeft nieuwe uitbaters: “Een droom om op zo’n toplocatie te werken” Exit Resto Vito, welkom Puert’O: het drijvend restaurant in de Mercator Marino heeft met de Oostendse chef Nick Wallaeys en gastvrouw Laura Maes nieuwe uitbaters. De zaak opent donderdag officieel de deuren. “De link met de Noordzee is onmiskenbaar en dat zullen de klanten ook merken.”

21 september 2022

Oostende / Horeca
Oostende / Horeca
Chef Nick Wallaeys uit Oostende eert grootvader met tweede bier ‘Plakzantje’ Nick Wallaeys (45), de ondertussen bekende kok van Brasserie Henry, heeft in samenwerking met stadsbrouwerij ‘t Koelschip een nieuw biertje op de markt gebracht: ‘Plakzantje’. Het is de opvolger van het blonde biertje ‘Piekenoas’. “Net als het vorige bier is dit ook een eerbetoon aan mijn grootvader Henri Zonnekein”, klinkt het.

12 november 2021

© (Foto JRO)
Oostende / Samenleving
Oostende / Samenleving
Diëtiste komt chef tegen en zorgt voor gezonde take-away Diëtiste Valerie Cogghe krijgt heel wat vragen naar gezonde maaltijden. Met de hulp van chef Nick Wallaeys van Brasserie Henry creëert ze nu een healthy take-away. “de prioriteit ligt meestal niet bij gezonde voeding wegens tijdsgebrek”, klinkt het bij Valerie.

9 januari 2021

Deze week in De Krant van West-Vlaanderen

Haal een weekend leesplezier in huis met de provinciale De Krant van West-Vlaanderen en nog méér nieuws in jouw lokale krant.
Schenk of neem een abonnement


Altijd mee met KW

Schrijf je in op onze dagelijkse- of wekelijkse nieuwsbrief uit West-Vlaanderen.
Schrijf je in

Volg ons op sociale media

Zeg et ne keer

Ben je getuige van een nieuwsfeit of heb je zelf nieuws te melden?
Meld nieuws

Algemeen

  • Contacteer ons
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Het archief
  • Jongerenabonnement
  • Privacybeleid
  • Cookie instellingen
  • Copyright
  • Disclaimer

Partners

  • Data News Jobs
  • De Zondag
  • Feeling
  • Flair
  • Gocar
  • Libelle
  • DZ Magazine
  • De Zondag Jobs
  • Knack Weekend
  • Data News Jobs
  • De Zondag
  • Feeling
  • Flair
  • Gocar
  • Libelle
  • DZ Magazine
  • De Zondag Jobs
  • Knack Weekend

Partners

  • Volg ons op sociale media

Deze week in De Krant van West-Vlaanderen

Haal een weekend leesplezier in huis met de provinciale De Krant van West-Vlaanderen en nog méér nieuws in jouw lokale krant.
Schenk of neem een abonnement
  • Partners:
  • Data News Jobs
  • De Zondag
  • Feeling
  • Flair
  • Gocar
  • Libelle
  • DZ Magazine
  • De Zondag Jobs
  • Knack Weekend
De Krant van West-Vlaanderen is onderdeel van Roularta Media Group
CIM Internet