Roeselare / Horeca Roeselare / Horeca Marco Santoni van Boury in Roeselare uitgeroepen tot Viskok van het Jaar 2025 Marco Santoni, chef bij restaurant Boury in Roeselare, heeft maandag de titel 'Viskok Van het Jaar 2025' gewonnen met een origineel gerecht met zeekat. Dat is bekendgemaakt tijdens de finale van de Nationale Horecawedstrijd die plaatsvond tijdens de Horeca Expo in Gent. Santoni bereidde zeekat met risotto van bospaddenstoel, gremolata en gekonfijte paprika, naast een bijgerecht van zeekat, ei, guanciale en Parmezaan. 18 november 2024
Roeselare / Samenleving Roeselare / Samenleving Marco Santoni wil viskok van het jaar worden: “Ik droom ervan ooit een Michelinster te hebben” Marco Santoni, een 24-jarige Italiaanse chef die in driesterrenrestaurant Boury werkt, kan zich op 18 november tot viskok van het jaar kronen. Daarvoor moet hij wel vier medefinalisten kloppen tijdens de ultieme proef op Horeca Expo. We spraken hem om negen uur ’s morgens in restaurant Boury waar het voor de medewerkers in de keuken en de zaal reeds alle hens aan dek is. 16 november 2024
Roeselare / Horeca Roeselare / Horeca Wie wordt Viskok van het Jaar? Twee West-Vlamingen maken kans op prestigieuze titel VLAM, het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing, gaat opnieuw op zoek naar de Viskok van het jaar. Pieter Puype van Barisdam Bistro in Kortemark en Marco Santoni van Boury in Roeselare maken deel uit van het kransje finalisten. 5 november 2024