Update Diksmuide / Horeca Update Diksmuide / Horeca Chef Jelle Devisch van Père et Mère Diksmuide wordt lid van 33 Masterchefs van België: “We blijven trouw aan ons concept” Chef Jelle Devisch (34) van bistro Père et Mère in Diksmuide behoort vanaf nu tot de Orde van de 33 Masterchefs van België. “Een mooie erkenning, maar dat zal niets aan het restaurant veranderen. We blijven verder werken zoals we bezig zijn: kwaliteitsvolle producten tegen een redelijke prijs.” 30 april 2025
Diksmuide / Horeca Diksmuide / Horeca Twee Diksmuidse restaurants in nieuwe Gault&Millau Ook dit jaar staan Notarishuys en Père & Mère in Diksmuide in de bekende Gault&Millau-gids. 30 november 2023
Diksmuide / Economie Diksmuide / Economie Zaakvoerders Père & Mère Diksmuide stellen zelfgemaakte gin voor Jelle Devisch en zijn vriendin Magali Demeersseman van Père & Mère in Diksmuide stelden zelf hun eigen gin samen. “Gin is nog altijd een van de meest gevraagde aperitieven en geniet ook mijn voorkeur”, vertelt Jelle. 10 december 2020