Snaaskerke / Horeca Snaaskerke / Horeca Plat Préféré bevestigt nog maar eens in Gault&Millau: “Als chef ben je ook people manager” Wederom prijs voor chef en zaakvoerder Laurent Gouwy. Zijn restaurant Plat Préféré staat sinds 2022 in de befaamde gids Gault&Millau en bevestigt nogmaals met een puike score van 13 op 20. “Een heel mooie erkenning”, glundert de chef. “De passage hier is al bij al beperkt, maar we wisten intussen een trouw cliënteel op te bouwen”, vertelt Gouwy. 12 november 2024
Gistel / Horeca Gistel / Horeca Plat Préféré met score in Gault&Millau: “Totaal onverwacht” Bingo voor restaurant Play Préféré in Snaaskerke: chef Laurent Gouwy en zijn team staan voor het eerst in de prestigieuze gids Gault&Millau. De anonieme jury pakte meteen door met een knappe score van 13 op 20. “In deze moeilijke tijden is deze erkenning een extra motivatie”, is chef Laurent opgetogen. 7 november 2022