Gits / Horeca Gits / Horeca Bistro ’t Verschil pakt deze zomer uit met nieuw concept: “Tussen de velden culinair genieten van verse producten” Ilse Van Acker en Tom Cloet toveren deze zomer Bistro ’t Verschil langs de Bruggesteenweg in Gits om tot ‘Verschil Naturelle’. Zowel in het restaurant als op een terras in de velden willen ze een laagdrempelig en zomers concept aanbieden. “Cocktails, hapjes en kraakverse bereidingen recht van ons land.” 3 juni 2024
Gits / Horeca Gits / Horeca Bistro ’t Verschil in Gits stijgt in Gault&Millau: “Mooie bekroning voor ons harde werk” In de jongste editie van Gault&Millau krijgt Bistro ’t Verschil aan de Bruggesteenweg 164 in Gits een score van 14, 5. Met dit half puntje extra zijn Tom Cloet en Ilse Van Acker erg tevreden. “We hadden het totaal niet verwacht, maar het is een mooie bekroning voor ons harde werk. De appreciatie geeft zeker een boost om het goed te blijven doen”, begint Tom Cloet. 4 december 2023
Gits / Horeca Gits / Horeca Bistro ‘t Verschil (Gits) opent zelfs met twee restaurants op 8 mei: “Wij nemen concrete beslissingen; niet zoals de grote heropeningsgrap van de regering” Heel wat horecazaken twijfelen nog of ze daadwerkelijk het terras van hun zaak op 8 mei zullen openen, maar Tom Cloet en Ilse Van Acker hakten de knoop door. Zij gooien de deuren (van hun terras) open en ook op de parking van de zaak waar hun foodtruck staat opgesteld zullen ze een terras creëren. “Maar dan nog blijven we afhankelijk van het weer.” 16 april 2021