Koksijde / Haven Koksijde / Haven Eet eens een wafel met garnalen: meer dan 80 kustchefs zetten noordzeegarnaal in de kijker via 'Zee van Smaak' Met de nieuwe editie van 'Zee van Smaak' zet het provinciebedrijf Westtoer de schijnwerpers op de lokale producten uit de Noordzee. Van 15 september tot 15 oktober presenteren 88 kustchefs het beste uit de Noordzee. Dit jaar staat de noordzeegarnaal centraal, samen met de seizoensgebonden noordzeevissen schartong en pladijs. Chef-kok Gregory Slembrouck van restaurant The Eatery uit Oostduinkerke won de bijhorende wedstrijd met een Brusselse wafel met grijze garnalen. 4 september 2024
Koksijde / Horeca Koksijde / Horeca Gregory en Cathy breiden B&B Per Sea uit met restaurant Anderhalf jaar nadat ze hun B&B Per Sea in Oostduinkerke openden, breiden Gregory Slembrouck (35) Cathy Verbeeke (33) dit nu uit met The Eatery. Ze omschrijven hun restaurant zelf als een ‘hippe eetzaak’, waar je zeker aan je trekken komt als je op zoek bent naar vernieuwende gerechten. 18 februari 2023
Nieuwpoort / Horeca Nieuwpoort / Horeca Gregory Slembrouck is eerste ‘Vedette Crevette’ van Nieuwpoort Op de Dag van de Garnaal in Nieuwpoort werd zondag voor het eerst een officiële garnaalambassadeur van de stad gekozen. Kok Gregory Slembrouck uit Schore bij Middelkerke mag zich een jaar lang ‘Vedette Crevette’ noemen. 26 oktober 2022
Lekker Lekker Ons proefkonijn bij Le Mystique in Brugge: keuken van vandaag in de grandeur van toen Intens smakende, eigentijdse gerechtjes, stuk voor stuk oogstrelend ook: in het Brugse restaurant Le Mystique worden ze met klasse geserveerd, in een heerlijk nostalgisch decor. Ideaal recept voor een romantische tête-à-tête. 30 juni 2022