Brugge / Samenleving Brugge / Samenleving L.E.S.S. Eatery kookt voor De Warmste Week Ook LESS Eatery, de zaak op ‘t Zand in Brugge van de restaurantgroep Hertog Jan, doet zijn duit in het zakje voor De Warmste Week. In de winterbar buiten wordt een Shrimp Croquette roll verkocht waarvan één euro naar het goede doel gaat. Binnen kun je terecht voor een Warmste Bowl. 19 december 2023
Oostende / Samenleving Oostende / Samenleving Kookboek ‘Zwiegen en eten’ bundelt familierecepten van rusthuisbewoners, bekende chefs... en burgemeester Tommelein Wat doet een mens zoal in coronatijden? Zeker in de woon-zorgcentra, waar de deuren maandenlang op slot zaten, moest men creatief uit de hoek komen. Daar zijn ze in Sint-Monica en de Drie Platanen zéker in geslaagd. Het resultaat is ‘Zwiegen en eten’, een kookboek vol recepten van bewoners, topchefs en bekende Oostendenaars. 24 juni 2021
Oostende / Samenleving Oostende / Samenleving Woonzorgcentrum pakt uit met kookboek: ‘Zwiegen en eten’ Wat doet een mens zoal in coronatijden? Zeker in de woon-zorgcentra, waar de deuren maandenlang op slot zaten, moest men creatief uit de hoek komen. Daar zijn ze in Sint-Monica en de Drie Platanen zéker in geslaagd. Het resultaat is ‘Zwiegen en eten’, een kookboek vol recepten van bewoners, topchefs en bekende Oostendenaars. 24 juni 2021
Oostende / Samenleving Oostende / Samenleving Woonzorgcentrum pakt uit met kookboek: ‘Zwiegen en eten’ Wat doet een mens zoal in coronatijden? Zeker in de woon-zorgcentra, waar de deuren maandenlang op slot zaten, moest men creatief uit de hoek komen. Daar zijn ze in Sint-Monica en de Drie Platanen zéker in geslaagd. Het resultaat is ‘Zwiegen en eten’, een kookboek vol recepten van bewoners, topchefs en bekende Oostendenaars. 24 juni 2021
Oostende / Samenleving Oostende / Samenleving Woonzorgcentrum pakt uit met kookboek: ‘Zwiegen en eten’ Wat doet een mens zoal in coronatijden? Zeker in de woon-zorgcentra, waar de deuren maandenlang op slot zaten, moest men creatief uit de hoek komen. Daar zijn ze in Sint-Monica en de Drie Platanen zéker in geslaagd. Het resultaat is ‘Zwiegen en eten’, een kookboek vol recepten van bewoners, topchefs en bekende Oostendenaars. 24 juni 2021
Oostende / Samenleving Oostende / Samenleving Woonzorgcentrum pakt uit met kookboek: ‘Zwiegen en eten’ Wat doet een mens zoal in coronatijden? Zeker in de woon-zorgcentra, waar de deuren maandenlang op slot zaten, moest men creatief uit de hoek komen. Daar zijn ze in Sint-Monica en de Drie Platanen zéker in geslaagd. Het resultaat is ‘Zwiegen en eten’, een kookboek vol recepten van bewoners, topchefs en bekende Oostendenaars. 24 juni 2021
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Zaalverantwoordelijke Ernest kijkt uit naar heropening horeca in Brugge Van een immense druk en veel verantwoordelijkheid tot een zee van vrije tijd om te fietsen en meer bij zijn vriendin te vertoeven. Corona zorgde voor een heel ander leven voor de 24-jarige Ernest Opsomer uit de Aalterstraat, die zaalverantwoordelijke in LESS Eatery in Brugge is. 13 maart 2021