Lifestyle Lifestyle Haal alles uit je groenten, van wortel tot loof Bewust of onbewust, we verspillen allemaal nog altijd veel voedsel. Een te royale inkoop of een minder frisse aanblik zijn genoeg redenen om goede ingrediënten te snel weg te gooien. En dat kan anders volgens Sophie Gordon. Met No waste groenten geeft ze niet alleen vegan recepten met groenten en fruit in de hoofdrol, maar leert ze ook hoe alles van de groenten te gebruiken, van wortel tot loof. Inclusief verrassende bewaar- en antiverspillingstips. 18 november 2022
Lekker Lekker Club Mediterranée Gesmoorde venkel met saffraan, pittige geroosterde okra met granaatappelmelasse of zwartoogbonen met snijbiet en citroen. Georgina Hayden bundelt in Nistisima mediterrane plantaardige gerechten die verwennen in naam én smaak. Of hoe de authentieke keuken van de Middellandse Zee vegan avant la lettre serveert. 30 juni 2022
Lekker Lekker Geen kom zonder soeplepel Mediterrane vissoep met rouille, Mexicaanse kippensoep met avocado-koriandersalsa of asperge-dragonsoep? Geen gerecht is dankbaarder als vlotte smaakmaker op moeilijke kookdagen. Rachel Allen leert ons veelzijdig variëren met internationale warme én koude recepten in haar nieuwe boek Soep. Bouillon. Brood. 30 juni 2022
Lekker Lekker Japanse eethuisgerechten Venusschelpen gestoomd in sake, sashimi van avocado met guacamolegarnering of in wasabi gemarineerde octopus met okra? Tim Anderson serveert je in zijn nieuwste boek Izakaya de cultuur van de Japanse eethuizen. Perfecte smaakmakers voor een tafel vol opschepperige gerechten en minimale poespas. 30 juni 2022