Tielt / Horeca Tielt / Horeca “Ik zal hier doen wat ik het liefst doe: met passie koken”: De Traagheid begint aan nieuw hoofdstuk met nieuwe chef-kok De liefhebbers van de gastronomisch hoogstaande keuken kunnen hun hart ophalen, want De Traagheid begint aan een nieuw hoofdstuk. Op culinair vlak transformeren ze vanaf 14 februari van tapasbar naar wat ze bij de oprichting in 2017 al waren: een restaurant, mét een nieuwe chef-kok. 13 februari 2025
Tielt / Horeca Tielt / Horeca Broer en zus koken voortaan samen in De Traagheid in Tielt: “Nieuwe chef, nieuw concept, zelfde stijl” Restaurant annex bloemen-en boekenwinkel De Traagheid in Tielt heeft een nieuwe chef. De ervaren kok Frank Vande Velde (59) volgt er Michiel Van Colenberghe (25) op, die eind vorig jaar een andere uitdaging aanging. Leuk detail is dat Frank er voortaan samen met zijn zus Ingrid (56) in de keuken staat. 27 maart 2023
Aarsele / Samenleving Aarsele / Samenleving Tieltse horeca kreunt, maar kraakt niet: “We snakken naar klanten ín onze zaak” Al sinds midden oktober moeten cafés en restaurants de deuren opnieuw gesloten houden. Afhaalgerechten bieden voor velen wat soelaas, maar iedereen die in de horecasector werkt, snakt naar hetzelfde: mensen opnieuw in hun eigen zaak kunnen verwennen. Wij geven drie van hen een stem. 20 januari 2021