Tielt / Horeca Tielt / Horeca Broer en zus koken voortaan samen in De Traagheid in Tielt: “Nieuwe chef, nieuw concept, zelfde stijl” Restaurant annex bloemen-en boekenwinkel De Traagheid in Tielt heeft een nieuwe chef. De ervaren kok Frank Vande Velde (59) volgt er Michiel Van Colenberghe (25) op, die eind vorig jaar een andere uitdaging aanging. Leuk detail is dat Frank er voortaan samen met zijn zus Ingrid (56) in de keuken staat. 27 maart 2023
Aarsele / Samenleving Aarsele / Samenleving Tieltse horeca kreunt, maar kraakt niet: “We snakken naar klanten ín onze zaak” Al sinds midden oktober moeten cafés en restaurants de deuren opnieuw gesloten houden. Afhaalgerechten bieden voor velen wat soelaas, maar iedereen die in de horecasector werkt, snakt naar hetzelfde: mensen opnieuw in hun eigen zaak kunnen verwennen. Wij geven drie van hen een stem. 20 januari 2021