• KW Voordelen
  • Digitale krant
  • KW Shop
KW.be
Schenk of neem een abonnement
  • KW
  • Nieuws
    • Samenleving
    • Politiek
    • Cultuur
    • Verkeer en Mobiliteit
    • Economie
    • Lifestyle
    • Milieu
    • Media
    • Ongevallen
    • Criminaliteit
    • Kortweg
    • De PADI show
    • Meest recent
  • Sport
    • Voetbal
    • Wielrennen
    • Volleybal
    • Basketbal
    • Andere sporten
  • Gemeente
  • KW
  • Nieuws
  • Sport
Schenk of neem een abonnement
    • Samenleving
    • Politiek
    • Cultuur
    • Verkeer en Mobiliteit
    • Economie
    • Lifestyle
    • Milieu
    • Media
    • Ongevallen
    • Criminaliteit
    • Kortweg
    • De PADI show
    • Meest recent
    • Voetbal
    • Wielrennen
    • Volleybal
    • Basketbal
    • Andere sporten
  • Gemeente
  • KW Voordelen
  • Digitale krant
  • KW Shop
Schenk of neem een abonnement

Meer artikelen over De Traagheid

Tielt / Horeca
Tielt / Horeca
“Ik zal hier doen wat ik het liefst doe: met passie koken”: De Traagheid begint aan nieuw hoofdstuk met nieuwe chef-kok De liefhebbers van de gastronomisch hoogstaande keuken kunnen hun hart ophalen, want De Traagheid begint aan een nieuw hoofdstuk. Op culinair vlak transformeren ze vanaf 14 februari van tapasbar naar wat ze bij de oprichting in 2017 al waren: een restaurant, mét een nieuwe chef-kok.

13 februari 2025

Tielt / Horeca
Tielt / Horeca
Broer en zus koken voortaan samen in De Traagheid in Tielt: “Nieuwe chef, nieuw concept, zelfde stijl” Restaurant annex bloemen-en boekenwinkel De Traagheid in Tielt heeft een nieuwe chef. De ervaren kok Frank Vande Velde (59) volgt er Michiel Van Colenberghe (25) op, die eind vorig jaar een andere uitdaging aanging. Leuk detail is dat Frank er voortaan samen met zijn zus Ingrid (56) in de keuken staat.

27 maart 2023

Silke Deprez, Eddy Deprez en Yannick Lefranc.©Wouter Meeus WME
Aarsele / Samenleving
Aarsele / Samenleving
Tieltse horeca kreunt, maar kraakt niet: “We snakken naar klanten ín onze zaak” Al sinds midden oktober moeten cafés en restaurants de deuren opnieuw gesloten houden. Afhaalgerechten bieden voor velen wat soelaas, maar iedereen die in de horecasector werkt, snakt naar hetzelfde: mensen opnieuw in hun eigen zaak kunnen verwennen. Wij geven drie van hen een stem.

20 januari 2021

Deze week in De Krant van West-Vlaanderen

Haal een weekend leesplezier in huis met de provinciale De Krant van West-Vlaanderen en nog méér nieuws in jouw lokale krant.
Schenk of neem een abonnement


Altijd mee met KW

Schrijf je in op onze dagelijkse- of wekelijkse nieuwsbrief uit West-Vlaanderen.
Schrijf je in

Volg ons op sociale media

Zeg et ne keer

Ben je getuige van een nieuwsfeit of heb je zelf nieuws te melden?
Meld nieuws

Algemeen

  • Contacteer ons
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Het archief
  • Jongerenabonnement
  • Privacybeleid
  • Cookie instellingen
  • Copyright
  • Disclaimer

Partners

  • Data News Jobs
  • De Zondag
  • Feeling
  • Flair
  • Gocar
  • Libelle
  • DZ Magazine
  • De Zondag Jobs
  • Knack Weekend
  • Data News Jobs
  • De Zondag
  • Feeling
  • Flair
  • Gocar
  • Libelle
  • DZ Magazine
  • De Zondag Jobs
  • Knack Weekend

Partners

  • Volg ons op sociale media

Deze week in De Krant van West-Vlaanderen

Haal een weekend leesplezier in huis met de provinciale De Krant van West-Vlaanderen en nog méér nieuws in jouw lokale krant.
Schenk of neem een abonnement
  • Partners:
  • Data News Jobs
  • De Zondag
  • Feeling
  • Flair
  • Gocar
  • Libelle
  • DZ Magazine
  • De Zondag Jobs
  • Knack Weekend
De Krant van West-Vlaanderen is onderdeel van Roularta Media Group
CIM Internet