https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Werken Vaartstraat duren langer

Onprettig nieuws voor de weggebruikers: de Vaartstraat tussen Fortem en Veurne blijft tot en met 20 oktober afgesloten voor doorgaand verkeer. © (Foto AB)
Anne Bovyn
Anne Bovyn Medewerker KW

Aannemer Braet uit Nieuwpoort, die in opdracht van de Vlaamse Waterweg verbeteringswerken uitvoert aan de Vaartstraat in Alveringem, kan de beloofde termijn om het werk gedaan te krijgen, niet respecteren. De Vaartstraat blijft afgesloten tot en met 20 oktober.

Sinds 27 september is een stuk van de Vaartstraat tussen Fortem en Veurne afgesloten voor doorgaand verkeer. Omdat er continu diepe putten zijn in de berm naast de rijweg en daar nogal wat klachten over binnenkwamen, besliste de wegbeheerder om een strook te verharden door middel van grasdallen. De vergunning om de rijweg af te sluiten voor doorgaand verkeer liep tot en met maandag 11 oktober.

Verlenging

De werken zijn echter nog lang niet afgerond, zo blijkt nu en de aannemer vraagt verlenging tot en met woensdag 20 oktober. Voor de weggebruikers betekent dat dat ze negen dagen langer gebruik moeten maken van de grote omleidingsweg langs de Oerenstraat of de Steendamstraat.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.