Nieuwe asfaltlaag op kruispunt Toekomstlaan met Dorpsstraat in Oostduinkerke

Redactie KW

Vanaf maandag 22 november legt het Agentschap Wegen en Verkeer een nieuwe asfaltlaag aan op het kruispunt van de Toekomstlaan (N330) met de Dorpsstraat (N396) in Oostduinkerke. De asfalteringswerken duren twee weken, en het kruispunt wordt volledig afgesloten. Verkeer komende van de E40 en verkeer in de richting van Nieuwpoort en Koksijde volgt een omleiding.

Op het kruispunt van de Toekomstlaan (N330) met de Dorpsstraat (N396) wordt er een nieuwe asfaltlaag aangelegd. Daarna zullen er ook nieuwe wegmarkeringen worden aangebracht. Op de Toekomstlaan, ter hoogte van de middengeleider aan het sportpark, zal de aannemer het asfalt ook vernieuwen, in beide rijrichtingen.

De asfalteringswerken op het kruispunt starten op maandag 22 november en duren tot en met vrijdag 3 december.

Fietsen langs werfzone blijft mogelijk

Fietsers kunnen tijdens de asfalteringswerken steeds voorbij het afgesloten kruispunt fietsen. Ze maken gebruik van het fietspad op de Dorpsstraat en steken juist buiten de werfzone over, afhankelijk van de richting die ze uitmoeten.

Autoverkeer komende van de E40 volgt een omleiding via de Veurnekeiweg (N39), de Kinderlaan (N355), de Albert I Laan (N34) en de Leopold II Laan om het centrum van Oostduinkerke te bereiken.

Verkeer tussen Nieuwpoort en Koksijde volgt een omleiding via de Kinderlaan (N355), de Albert I Laan (N34), de Lejeunelaan en de Zeelaan, in beide rijrichtingen.

Gemeenteschool en kinderdagverblijf blijven bereikbaar

De gemeenteschool in Oostduinkerke, op de Dorpsstraat, blijft tijdens de werken steeds bereikbaar met de wagen, via de Nieuwpoortsteenweg, vanuit de richting van Nieuwpoort. Ook het kinderdagverblijf op de Toekomstlaan zal tijdens de werken toegankelijk blijven voor plaatselijk verkeer vanuit Wulpen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.