Rodenbachstraat vanaf 9 november tijdelijk afgesloten

De wegeniswerken voor het nieuwe industrieterrein Park Rodenbach in Oostkamp zijn in een volgende fase gekomen. Er komt nu een aansluiting met de A. Rodenbachstraat. Daarvoor zal deze straat afgesloten worden voor gemotoriseerd verkeer tussen 9 en 20 november.

De werken zullen normaal twee weken in beslag nemen. © GST

Ter hoogte van de toegang naar het toekomstige bedrijventerrein Rodenbach komt op de A. Rodenbachstraat een voorsorteerstrook. Zo zal wie uit de richting van de Brugsestraat komt en links het bedrijventerrein wil oprijden, het achterliggende verkeer niet ophouden. Deze werken zijn voorzien van maandag 9 november tot en met vrijdag 20 november 2020.

De werken waaronder het asfalteren en belijnen, zijn weersafhankelijk. De timing kan dus enkel aangehouden worden bij goed weer. De werken worden uitgevoerd door Aannemingen Verhelst uit Oostende. Tijdens deze periode zal doorgaand verkeer niet mogelijk zijn uitgezonderd voor fietsers. De woningen en handelszaken tussen de werfzone en de Brugsestraat zijn bereikbaar van aan de kant Brugsestraat. Het domein De Valkaart is te bereiken van aan de kant Stationsstraat.

Omleiding

Er is voor wagens en vrachtwagens komende van Gent richting Brugge signalisatie aangebracht op de E40 om niet af te rijden in Oostkamp maar door te rijden naar verkeerswisselaar/E403. Voor het verkeer komend vanuit Brugge naar de E40 komen er signalisatieborden om via Brugge (E403) naar de E40 te rijden, en niet via de oprit in Oostkamp en een extra signalisatiebord ter hoogte van de Sint-Michielsestraat.

Het plaatselijk verkeer kan plaatsvinden via Moerbrugge of de E40. Tijdens deze periode zal er verhoogd toezicht zijn op doorgaand verkeer in het centrum van Oostkamp.

Door de werken zullen een aantal bushaltes niet bediend worden. De Lijn informeert haar gebruikers via infofiches aan de bushaltes. Gebruikers van De Lijn kunnen zich abonneren op de omleidingsinfo van De Lijn. Dan word je via mail op de hoogte gebracht: www.delijn.be/omleidingen.

Meer info www.oostkamp.be/werkendetail/43/oostkamp–bedrijventerrein-rodenbach-aanleg-bedrijventerrein of via mail openbarewerken@oostkamp.be. (GST)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.