https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Jaagpad langs kanaal wordt heraangelegd

© (Foto CLY)
Redactie KW

Waterwegen en Zeekanaal is van plan om het jaagpad langs het kanaal Roeselare-Leie op grondgebied Oostrozebeke opnieuw aan te leggen.

Het gaat om het traject tussen de Wante op de grens met Ingelmunster tot aan veevoederbedrijf Vanden Avenne. Het bestaande jaagpad is er slecht aan toe met her en der bulten veroorzaakt door de wortels van de bomen langs het jaagpad die de asfalt omhoog hebben geduwd. Er wordt heel veel gefietst langs het jaagpad maar de slechte kwaliteit van het jaagpad was al lang een doorn in het oog van de vele fietsers.

De gemeente wil van de gelegenheid gebruik maken om een vijftal zitbanken te plaatsen op speciaal verharde stroken. Verklappen we ook nog dat de nodige herstelling aan de Fabiolabrug op de grens met Ooigem nadat een vrachtwagen schade aanrichtte, zal worden verschoven naar de maand juli na het beëindigen van de werken in de Ingelmunsterse Gentstraat.

(CLY)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten