"Geen hoogspanning langs E403", luidt de duidelijke boodschap van de actievoerders. Het buurtcomité uitte eerder al zijn ongenoegen tijdens de gemeenteraad en ging nu ook een stapje verder. Met tractors werd een deel van het op- en afrittencomplex afgezet. Er werden wel auto's doorgelaten, maar toch was er sprake van sterk vertraagd verkeer. Ook werden er blaadjes uitgedeeld om de bedoeling van hun actie uit te leggen aan de bestuurders. Op de alternatieve wegen is er eveneens sprake van vertraging, door de vele bestuurders die de snelweg proberen te vermijden.

Hoewel het nog niet helemaal vast ligt waar de hoogspanningskabels van Ventilus komen te liggen, is er dus duidelijk sprake van ongerustheid. "Wij willen geen hoogspanningskabels, niet boven en niet onder de grond" en "we voelen ons tweederangsburgers", lieten ontevreden buurtbewoners al horen tijdens de meest recente gemeenteraad. De burgemeester verwees naar het infomoment van Ventilus, op dinsdag 4 juni van 16 tot 20 uur in De Schouw. Ook op www.ventilus.be kan je ideeën en suggesties kwijt en nog tot 27 juni ligt de start- en procesnota ter inzage bij de dienst omgeving (in het gemeentehuis) en in lokaal dienstencentrum De Ploeg.

"Geen hoogspanning langs E403", luidt de duidelijke boodschap van de actievoerders. Het buurtcomité uitte eerder al zijn ongenoegen tijdens de gemeenteraad en ging nu ook een stapje verder. Met tractors werd een deel van het op- en afrittencomplex afgezet. Er werden wel auto's doorgelaten, maar toch was er sprake van sterk vertraagd verkeer. Ook werden er blaadjes uitgedeeld om de bedoeling van hun actie uit te leggen aan de bestuurders. Op de alternatieve wegen is er eveneens sprake van vertraging, door de vele bestuurders die de snelweg proberen te vermijden. Hoewel het nog niet helemaal vast ligt waar de hoogspanningskabels van Ventilus komen te liggen, is er dus duidelijk sprake van ongerustheid. "Wij willen geen hoogspanningskabels, niet boven en niet onder de grond" en "we voelen ons tweederangsburgers", lieten ontevreden buurtbewoners al horen tijdens de meest recente gemeenteraad. De burgemeester verwees naar het infomoment van Ventilus, op dinsdag 4 juni van 16 tot 20 uur in De Schouw. Ook op www.ventilus.be kan je ideeën en suggesties kwijt en nog tot 27 juni ligt de start- en procesnota ter inzage bij de dienst omgeving (in het gemeentehuis) en in lokaal dienstencentrum De Ploeg.