Zorgt Ardoois topmodel Alien Denys voor een nieuwe zumba-hype ?

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Mannequin Alien Denys uit Ardooie weet nog steeds hoe ze de aandacht trekt als oogverblindende schoonheid. De gewezen Miss West-Vlaanderen 2012 krijgt deze dagen privé-dansles van zumba-instructeur, Ment-presentator en zanger Filip D’Haeze.

Als geen ander weet Filip perfect wat je moet doen. “Zumba is bewegen, op een mooie, elegante manier waar je lichaam – ondanks de inspanningen – van ontspant. Ik denk niet dat de zumba-hype over is, integendeel. De interesse blijft groot, dat zie ik aan het aantal leerlingen dat jaar na jaar blijft toenemen.”

Zorgt Ardoois topmodel Alien Denys voor een nieuwe zumba-hype ?

Na Te Quiero zoekt de Oost-Vlaamse zanger Filip D’Haeze dit keer zijn heil bij Nina Bonita, een Venezolaanse bachata-hit, die hij voorzag van een Nederlandstalige versie, inclusief de mooie bonita Alien Denys. “We moesten ook enkele passionele scènes doen en dat was nieuw voor mij, maar het staat er mooi op en ik ben heel tevreden over het eindresultaat. Het was best grappig. Tijdens de opnames besliste regisseur Frank Molnar om Alien blootvoets te laten dansen. Dat moest omdat ze een paar koppen groter is dan ik en dat zou in beeld raar overkomen”, glimlacht Filip D’Haeze.

Zorgt Ardoois topmodel Alien Denys voor een nieuwe zumba-hype ?

Filip heeft duidelijk de smaak te pakken. “Ik bemerk dat mijn eerste solosingle een succes werd en ik zocht onmiddellijk naar een opvolger. Die vond ik in een lijstje van zestien potentiële kandidaten. Vrienden, familie, kennissen en mijn zumba-leerlingen mochten hun zegje doen en mee stemmen. Uiteindelijk was de beslissing en keuze voor Nina Bonita unaniem. Ik sprak mijn vaste producer David Vervoort aan, die onder meer zorgde voor de Tom Waes-klassieker Dos Cervezas. Hij voelde het liedje aan en gaf het een frisse, eigentijdse productie. Veel vrouwen stellen mij tijdens de zumba-lessen de vraag wanneer ze eens kunnen meedoen op een Nederlandstalige single. Ik heb goed geluisterd en ik ben blij dat ik hen met Nina Bonita voor de tweede keer op hun wenken kan bedienen. De mannen die geen zin hebben om te bewegen, kunnen zich nog altijd ontspannen wanneer ze kijken naar de videoclip, want die is de moeite. Geloof me !”

(PADI)

Vanaf vrijdag 27 oktober is de nieuwe Filip D’Haeze-single Nina Bonita digitaal te koop en te beluisteren via streaming.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.