Wie zingt er mee met De Romeo’s in Oostende en Hasselt?

Vorige week waren De Romeo’s te gast bij Gert Late Night, waar ze reclame maakten voor hun Zing mee met De Romeo’s-concerten die op zaterdag 25 oktober plaatsvinden in het Kursaal Oostende en op zaterdag 16 november in het Hasseltse Ethias Theater.

De Romeo’s. © FODI

“Elk jaar doen we iets speciaals en na Het Zingpaleis en de viering van ons vijftienjarig bestaan, pakken we nu uit met een origineel meezingprogramma. Zing mee met De Romeo’s is een avondvullende theatershow, waarbij we rekenen op de vocale ondersteuning van het publiek. De mensen mogen, nee ze moéten meezingen met onze hits, medley’s en speciale verrassingsnummers die we in de setlist verwerken. Het worden twee onvergetelijke avonden die je moet meemaken”, zegt Davy Gilles.

Chris Van Tongelen kijkt enorm uit naar de theaterconcerten in Oostende en Hasselt. Ik vind festivals en feesttenten tof, maar ik ben voor een stuk verslaafd aan de geur van een theaterzaal. De rood fluwelen stoelen, de tapis-plain, vrouwenparfum gemixt met de geur van mannelijke aftershave, het heeft iets feestelijks. Voor veel mensen is naar het theater gaan nog een echte beleving. Voor de voorstelling gaan ze een hapje eten en met een brede glimlach zitten ze klaar om zich eens goed te amuseren. Geloof me, zo’n publiek is super dankbaar om voor te spelen en daarom vinden wij het zo fijn dat we met De Romeo’s ook dit soort van concerten kunnen spelen”, zegt Chris Van Tongelen.

Je moet geen geoefende zanger of zangeres zijn als je straks meezingt met De Romeo’s. Ik heb ergens eens gelezen dat zingen goed is voor je gezondheid, want naast het geluksgevoel, heeft het ook een positieve werking op de spieren. Zing mee met De Romeo’s, de titel zegt het zelf en niemand hoeft zich straks te generen. Integendeel, wij vinden het net fijn als er wordt meegezongen.”

(PADI)

Tickets voor ‘Zing mee met De Romeo’s’ op 25 oktober in Kursaal Oostende en 16 november in het Hasseltse Ethias Theater bestel je op www.ticketkopen.eu.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.