Wie selfie neemt tijdens Dwars door Brugge kan in de prijzen vallen

Wie de loopklassieker Dwars door Brugge op zondag 13 mei afwerkt in het officiële Brugge-loopshirt en daarvan de bewijzen aanlevert, kan bij de Stad een prijs winnen.

Ook in het buitenland, zoals hier op de foto van afgelopen weekend tijdens de urbain trail in Rotterdam, zijn de Brugse loopshirts te spotten. © JVM

De zwarte loopshirts met Brugge-logo op de borst zijn intussen goed ingeburgerd. Er gingen er de voorbije jaren ruim 1.000 over de toonbank. De lopers met shirt zijn ambassadeurs voor de stad Brugge en duiken her en der op.

Om trotse Bruggelingen te activeren om het shirt ook op zondag 13 mei te dragen tijdens de klassieker onder de Brugse loopwedstrijden, lanceert Stad Brugge een kleine fotowedstrijd. In de prijzenpot zitten abonnementen voor de drie Brugse zwembaden en een aantal tickets voor deelname aan de Great Bruges Marathon in oktober.

Actiefoto

“Wie wil meedingen naar de prijzen, kan een actiefoto van zichzelf tijdens Dwars door Brugge 2018 in Brugge-shirt posten op de Facebookpagina van de Sportdienst. Het zwarte shirt kan naar eigen voorkeur aangevuld worden met groene of blauwe accessoires”, zegt sportschepen Dolores David.

Loopfoto’s posten kan van zondag 13 tot zondag 20 mei op de facebookpagina ‘SportdienstBrugge’. De winnaars worden eind deze maand verwittigd.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.