Het is een zwart met witte kater die zijn naam dankt aan het schattige snorretje onder zijn neus. Hij werd eind juni gevonden door een lief koppel dat hem naar de politie in Kortrijk bracht. Daar bleek dat Moustache geen chip had, dus kwam hij bij Gaëlle in het asiel terecht.

"Hij moet al een tijdje aan het zwerven geweest zijn", vertelt ze. "Zijn vacht zag er niet uit en hij had een stevige verkoudheid." Ondertussen zijn beide problemen opgelost, maar vanwege zijn leeftijd wil haast niemand Moustache adopteren. "Hij is al negen jaar oud. Nochtans is Moustache een geweldige kat om in huis te hebben. Hij houdt van aaitjes en laat zich zelfs oppakken. Hij heeft wel ruimte nodig. Een plaats waar hij zelf kan beslissen of hij binnen of buiten gaat, zou dus ideaal zijn."

Het dier is gecastreerd en zindelijk.

Interesse? Neem dan contact op met dierenasiel De Leiestreek of mail naar warm@kw.be.

Het is een zwart met witte kater die zijn naam dankt aan het schattige snorretje onder zijn neus. Hij werd eind juni gevonden door een lief koppel dat hem naar de politie in Kortrijk bracht. Daar bleek dat Moustache geen chip had, dus kwam hij bij Gaëlle in het asiel terecht. "Hij moet al een tijdje aan het zwerven geweest zijn", vertelt ze. "Zijn vacht zag er niet uit en hij had een stevige verkoudheid." Ondertussen zijn beide problemen opgelost, maar vanwege zijn leeftijd wil haast niemand Moustache adopteren. "Hij is al negen jaar oud. Nochtans is Moustache een geweldige kat om in huis te hebben. Hij houdt van aaitjes en laat zich zelfs oppakken. Hij heeft wel ruimte nodig. Een plaats waar hij zelf kan beslissen of hij binnen of buiten gaat, zou dus ideaal zijn." Het dier is gecastreerd en zindelijk.